Električne inštalacije

Adaptacija hiše

Adaptacija hiše in prenova elektroinštalacij

Adaptacija hiše na ključAdaptacija hiše ali stanovanja se največkrat izvaja sočasno z drugimi prenovami kot je adaptacija elektroinštalacij. Bi radi naredili popolno prenovo stare hiše ali razmišljate o adaptaciji hiše na ključ? Razmišljate o prenovi vašega objekta, a vas skrbi elektro prenova? Pokličite Elektro Pečaver in bodite povsem brez skrbi. Opravili bomo pregled objekta, ki ga želite prenoviti in vam strokovno svetovali, opravili bomo projektiranje električnih inštalacij in izvedli vsa potrebna dela oziroma popravila. Na podlagi videnega dela, ocene del in ponudbe bomo naročniku predstavili konkreten finančen vidik celotnega projekta in ceno adaptacije hiše.

 

Kdaj se lotiti električne adaptacije hiše ali stanovanja

Če električno napeljavo redno vzdržujemo, se ne obrablja drugje kot na spojih, ki se lahko poškodujejo in povzročijo težave zaradi pregrevanja. Načeloma se za električno adaptacijo hiše opravi po približno 30. letih oziroma še kasneje, če ste z njo zadovoljni, a navadno se po tolikem času izvajajo tudi druge adaptacije.
Drugače je pri prenovi stare hiše je zaradi dotrajane opreme, energijske potratnosti in nefunkcionalne izrabe prostorov potreben temeljite adaptacije. Pri obnovi stare hiše je največkrat potrebna popolna elektro adaptacija hiše, saj se s tem lahko izognemo dodatnim stroškom.
Preden začetkom del pokličite Elektro Pečaver in opravili bomo pregled vašega poslopja in pripravili oceno poteka del vaše adaptacije hiše na ključ. Obstoječa električna napeljava namreč marsikdaj preprosto ni primerna za obremenitve, ki nastopijo ob uporabi novih električnih naprav. Cena adaptacije hiše je v tem primeru drugotnega pomena, saj je na prvem mestu predvsem naša varnost.

 

Kako poteka adaptacija hiše na ključ

Adaptacija hiše na ključ pomeni, da nam po predhodnem dogovoru kako bo elektro adaptacija vaše hiše potekala zaupate vaš ključ mi pa vse v dogovorjenih rokih storimo za vas.
Pokličite Elektro Pečaver skupaj bomo pregled objekt, ki ga želite prenoviti, vam strokovno svetovali, opravili bomo projektiranje električnih inštalacij in izvedli vsa potrebna dela oziroma popravila. Naj se vaša adaptacija hiše na ključ začne.

 

Cena adaptacija hiše ali stanovanja

Cena adaptacije hiše se razlikuje od enega objekta do drugega in je odvisna od odvisna od zahtevnosti projekta in velikosti površine, eden od pomembnih dejavnikov pa je tudi izbira izvajalca.
Da bi bila cena adaptacije hiše in ne na zadnje celotna adaptacija hiše čim manj naporna za naročnika je pred samim posegom potrebno natančno načrtovanje. Če imate kakšno vprašanje tudi o tem stroških obnove stare hiše nas kontaktirajte.