Električne inštalacije

Elektroinštalacije izvedene strokovno, varno in varčno

Elektroinštalacije so tako del grobih kakor zaključnih gradbenih del, na objektu poskrbijo za  moč in razsvetljavo, pa tudi za računalniške mreže, protivlomne ali protipožarne sisteme, delovanje domofonov in drugo. Če gradite ali zgolj prenavljate, so elektroinštalacije v hiši neizogibna dela. Ker pa morajo biti  izvedene varno in v skladu s stroko, če gre za poslovne objekte pa tudi v skladu z zakoni, se obrnite na strokovnjake podjetja Hilman d.o.o. Za vas bomo z uporabo okolju prijaznih materialov izvedli elektroinštalacije v kopalnici, kuhinji in vseh drugih prostorih vašega doma, sistem pa ne bo le kvaliteten, pač pa tudi varčen.

Elektroinštalacije v hiši izvedemo od temeljev do stikal

inteligentne elektro instalacijeNaše podjetje Hilman d.o.o. z vami sodeluje že med projektiranjem, tako da so elektroinštalacije v hiši načrtovane po vaših željah in potrebah. V začetni fazi gradbenih del elektroinštalacije zajemajo vgradnjo električnih omar ter vezavo in napeljavo kablov, tako da za potrebe same gradnje električna napeljava že deluje. Elektroinštalacije v hiši, ko je ta že končana, pa zajemajo vgradnjo luči, stikal, vtičnic, pa tudi priklop bele tehnike ali peči. Podjetje za elektroinštalacije, meritve elektroinštalacij in druga inštalaterska dela zaposluje 20 strokovnih sodelavcev, ki vam bomo s svojim znanjem pomagali od samega začetka. Tudi, ko bodo elektroinštalacije v hiši že končane, bomo za vas opravljali redne meritve elektroinštalacij in vašo napeljavo ustrezno vzdrževali, da bo ta še dolgo časa varna in brezhibna.

Mertive elektroinštalacij so nujne za zagotavljanje njihove  kakovosti

Izvajalci podjetja Hilman d.o.o. elektroinštalacije izvajamo v skladu s predpisi stroke. Električne inštalacije morajo biti izvedene kvalitetno in tudi pravilno vzdrževane, da so neoporečne. Za zagotavljanje tovrstne kakovosti in varnosti so nujno potrebne meritve elektroinštalacij.  S takšnimi meritvami ugotavljamo stanje napeljave, zato je potrebno opraviti meritve elektroinštalacij vsakič, ko električno napeljavo spreminjate.  Hilman d.o.o. vam ponuja rešitve za elektroinštalacije v mestu Ljubljana in drugje po Sloveniji. Preverite naše reference in se obrnite na nas.