Električne inštalacije

Elektromaterial cenik

Trgovina z elektromaterialom v Zagorju, elektromaterial cenik pa tudi v spletni trgovini

Elektromaterial je nujen za delovanje elektro inštalacij, cenik pa vam posredujemo osebno v trgovini z elektromaterialom EVJ Elektroprom d.o.o. ali preko naše spletne trgovine. Trgovina z elektromaterialom je locirana v Lokah pri Zagorju, za vse, ki so od nje preveč oddaljeni, pa smo postavili spletno trgovino, preko katere lahko izvedete vaš nakup.

 

Stikala elektromaterial cenik

Elektromaterial cenikElektroprom d.o.o. je trgovina, ki ceni tradicijo in kakovost, in je z vami že več kot 45 let. Poslujemo s široko ponudbo izdelkov za dom, od avto opreme, bele tehnike, do orodij, izdelkov za vrt in elektroinštalacij kot je denimo električna omarica. Obrt podjetja se je začela z obrtnim opravljanjem elektroinštalacij lastnika podjetja in se je do leta 1975 razširila na sedem zaposlenih, danes pa ima podjetje skupno že 123 delavcev. Elektroinštalacije izvajamo na stanovanjskih in poslovnih objektih, vodimo trgovino z elektromaterialom ter se ukvarjamo s široko paleto drugih storitev. Vodimo tudi spletno trgovino, v kateri je cenik elektromateriala dodan opisu posameznega izdelka. Elektromaterial, ki ga nudimo, sicer zajema stikala, led luči, solarna svetila, adapterje, brenčače, nosilce, električne omarice, termostate, ventilatorje in številne druge izdelke elektro inštalacij.

 

Trgovina z elektromaterialom Elektroprom d.o.o. cenik

Stikala elektromateriala ter ostali material elektro inštalacij so vam na voljo v EVJ Elektroprom trgovini s tradicijo, cenik elektromateriala pa je zapisan na spletni strani. Naša trgovina vam zagotavlja strokovno svetovanje tako na področju elektro inštalacij kot druge opreme doma in vrta. Elektromaterial kot so stikala, varovalke, električni vtikači, kabli in podobno, je nujen del elektro inštalacij, saj le z njegovo pomočjo napeljava lahko steče. Električna omarica, električni vtikači, stikala in drug elektromaterial tako omogočajo, da lahko doma gledamo televizijo, brskamo po spletu in poslušamo svojo najljubšo radijsko frekvenco.
Cenik elektromateriala vam lahko posredujemo tudi po telefonu, omogočamo pa vam tudi napeljavo elektro inštalacij v vašem zasebnem ali poslovnem okolju preko naših strokovnjakov.