Električne inštalacije

Inteligentne inštalacije za izboljšano bivanje v vašem domu

Inteligentne inštalacijeInteligentne inštalacije so se pojavile kot odgovor na vprašanje, kako v naših domovih upravljati in nadzorovati vedno večje število vse bolj kompleksnih elektronskih naprav. S preizkušeno in dovršeno tehnologijo tovrstne inštalacije poskrbijo za komunikacijo z napravami in za nadzor nad njimi, s tem pa za večje udobje, varnost in prihranek pri energiji. Z njimi je bivanje znatno izboljšano in poenostavljeno. Prednost inteligentnih inštalacij je tudi prihranek pri naložbi, saj je projektiranje tovrstnih električnih inštalacij lažje, polaganje električnih vodnikov enostavnejše, povečana pa je tudi protipožarna zaščita.

Inteligentne inštalacije poskrbijo za različne podsisteme, kot so razsvetljava, ogrevanje, avdio-video sistemi ali tehnično varovanje. Upravljanje s temi sistemi je izjemno enostavno in je možno preko računalnika, mobilnega telefona, zaslona, občutljivega na dotik, tabličnega računalnika ali daljinskega upravljalnika. Sistem na primer poskrbi za optimalno ogrevanje prostorov v vašem domu, saj meri temperaturo v vsakem prostoru posebej in ga temu primerno tudi ogreva. Preko mobilnega telefona lahko poskrbite tudi za ogrevanje na daljavo.

Ogrevanje na daljavo prinaša najvišje možne prihranke

Shema inteligentnih inštalacijNaprava zagotavlja popoln nadzor nad ogrevanjem hiše, kar pomeni, da lahko gretje ali hlajenje aktiviramo točno takrat, ko ga potrebujemo. Inteligentne inštalacije sicer omogočajo izbiro tedenskega programa za vklop gretja, vendar pa se v današnjih časih lahko zgodi tudi kaj nepredvidenega, kar lahko vpliva na čas prihoda domov. Ker lahko inteligentne inštalacije upravljamo tudi preko mobilnega telefona, lahko le z enim telefonskim klicem vklopimo ogrevanje na daljavo. Tako se bomo takoj ob prihodu domov lotili nujnega dela ali se na toplem sprostili po napornem dnevu. Poleg udobja pa ogrevanje na daljavo prinaša tudi najvišje možne prihranke.

Projektiranje električnih inštalacij naj bo strokovno in zanesljivo

Projektiranje električnih inštalacij mora biti izvedeno strokovno in zanesljivo, saj lahko v nasprotnem primeru pride do raznovrstnih neprijetnosti, višjih stroškov ali celo do nepotrebne škode. Podjetje EVJ Elektroprom izvaja vse faze elektroinštalacije tako na stanovanjskih kot na poslovnih objektih. Z vgradnjo inteligentnih inštalacij poskrbimo, da bo zgradba popolnoma avtomatizirana, inteligentne inštalacije pa lahko kasneje tudi nadgradimo.

Prepustite elektroinštalacije strokovnjakom z večletnimi izkušnjami in zadostnim znanjem.

Vabljeni na spletno stran EVJ ELEKTROPROM.