Električne inštalacije

Križno stikalo mora biti estetsko in funkcionalno

V trgovini EVJ ponujamo križna stikala vrhunske kvalitete tako domačih kot tujih proizvajalcev. Tako ponujamo križna stikala dveh vodilnih proizvajalcev Vimar in Tem. Križno stikalo je vrsta stikala glede na vezavo. Med našimi kupci so zelo priljubljena elektro križna stikala Vimar, ki jih izdeluje svetovno priznano podjetje iz Italije. Pri nas pa lahko dobite tudi Modul križno stikalo ali menjalno stikalo podjetja Tem Čatež, ki je s svojim posebnim dizajnom prodrlo tudi izven meja Slovenije. Ponudbo in kakšna je cena za križno stikalo si lahko ogledate tudi v naši spletni trgovini EVJ.

Križno stikalo, ki ga uporabljamo za odpiranje luči mora biti estetsko

Križno stikalo za luč je tisti del električne napeljave, ki mora biti poleg svoje funkcionalnosti tudi privlačno na pogled. Predvsem zato, ker je križno stikalo za luč vidno vsem in se mora elegantno prilegati estetskemu vidiku in notranji opremi našega stanovanja.  Modul križno stikalo podjetja Tem Čatež se ponaša s premišljeno zastavljeno estetsko zasnovo, ki bo v vaše stanovanje vnesla poseben dizajn. Modul stikala zavzamejo manj prostora, saj nam nudijo možnost, da v isti okvir vgradimo kombinacijo različnih funkcijskih elementov po lastni izbiri.

Nakup elektromateriala preko spleta

krizno stikaloV naši spletni trgovini lahko tako dobite kvalitetna in cenovno ugodna križna stikala, ki vam bodo v vaše domove poleg funkcionalnosti prinesla tudi določene mero estetike. Predvsem je priljubljeno Modul križno stikalo Tem Čatež, ki prinaša kombinacijo popolne oblike in subtilnega barvnega izbora, ker pri podjetju Tem Čatež vedo kaj vas navdihuje. Modul vam ponuja možnosti kombiniranja vodoravno in navpično, v skupinah ali samostojno, torej možnost poigravanja, tudi pri uporabi okroglih doz. Kovinski nosilec vam vedno zagotavlja odlično stabilnost tudi pri grobi uporabi in je primeren za vse dekorativne okvirje.

Vso ponudbo stikal si lahko ogledate v naši spletni trgovini, med drugim pa vas tam čaka pestra ponudba preostalega elektromateriala. Če se vam ob izbiranju materiala za vaš dom ali poslovne prostore porajajo kakšna vprašanja vam bodo z veseljem svetovali naši strokovno usposobljeni prodajalci. Zato obiščite našo prodajalno in se prepričajte sami.