Električne inštalacije

Menjalno stikalo cenovno primerljivo s klasičnimi stikali

menjalno stikaloMenjalno stikalo je lahko v mnogih primerih zelo dobra alternativa klasičnim stikalom. Uporablja se predvsem takrat, ko želimo neko napravo največkrat je to luč upravljati iz dveh različnih koncev. Čeprav so največkrat menjalna stikala uporabljena za odpiranje/zapiranje luči, pa jih lahko uporabimo na najrazličnejših napravah katerih delovanje upravljamo s stikali. Uporaba menjalnega stikala, pa je lahko koristna tudi iz perspektive prihranka pri porabi energije, saj so lahko dolgi hodniki precej nepraktični, če je stikalo samo na enem koncu.

V trgovini EVJ vam je na voljo vse kar potrebujete za kakovostno električno napeljavo ne glede na to ali gre za opremljanje stanovanjske ali poslovne stavbe. V naši ponudbi najdete tudi kvalitetna menjalna stikala Vimar in Tem.

Menjalno stikalo Vimar in Tem modul

Podjetji Vimar in Tem sta dva vrhunska proizvajalca različnih stikal in ker našim strankam želimo zagotoviti najvišjo možno kakovost tudi v našem prodajnem programu najdete njihove proizvode. Tako si preko spletne trgovine lahko hitro in preprosto naročite tudi vrhunsko menjalno stikalo obeh proizvajalcev.

Cena menjalnega stikala

V preteklosti je bila cena menjalnega stikala precej višja od klasičnega zato zanje kljub praktičnosti ni bilo pretiranega zanimanja. Danes pa so cene povsem primerljive. Predvsem pa nas lahko razveseli dejstvo, da je kakovosten izdelek je namreč mogoče kupiti tudi za ugodno ceno. Elektromaterial, ki ga boste našli v naših trgovinah EVJ Elektroprom, združuje prav ti dve, navidez nezdružljivi kategoriji.

Zakaj uporabiti menjalno stikalo?

Gotovo se sprašujete zakaj bi posebno pozornost posvečali izbiri elektromaterialam predvsem stikala so si za laično oko med seboj precej podobna. A s pomočjo menjalnega stikala lahko ugašamo luč iz več mest, kar pomeni, da so lahko izjemno praktična ob enem pa bomo precej pogosteje ugašali luč in s tem pripomogli k prihranku energije.