Električne inštalacije

Vodovodne inštalacije z dolgo življenjsko dobo

Vodovodne inštalacije so poleg elektroinštalacije najzahtevnejši del gradnje ali obnove, zato je najbolje, da vodovodno napeljavo zaupate strokovnjakom. Podjetje Hilman d.o.o. z večletnimi izkušnjami in številnimi zadovoljnimi strankami izvaja vodovodne inštalacije vseh vrst in poskrbi, da bo vaša vodovodna napeljava delovala dolgo in brezhibno.

Vodovodne inštalacije – cena vključuje celovite storitve

vodovodne instalacijeVodovodne inštalacije predstavljajo finančno investicijo, zato je pomembno, da izberete izvajalca, ki mu zaupate, da bo napeljava vodovoda v kopalnici in drugih prostorih opravljena strokovno in zanesljivo. V podjetju Hilman d.o.o. se lahko pohvalimo s ponudbo celostnih storitev vodovodne inštalacije, cena pa je seveda odvisna od obstoječega stanja napeljave. Če prenavljate hišo oziroma stanovanje, pred pričetkom del vedno preverimo  kateri elementi vodovodne inštalacije so dotrajani in potrebni obnove ali menjave. Zavedamo se, da je posebno menjava celotne vodovodne inštalacije zaradi prekopavanja zidov, novih ometov in menjave ploščic velik zalogaj, zato je priporočljivo, da je vodovodna napeljava vsake toliko časa ustrezno in temeljito pregledana . Pravilno vzdrževanje, izbira kvalitetnih materialov ter strokovna izvedba so najpomembnejši pri postavitvi vodovodne inštalacije, cena pa je tako nižja, saj vodovodna napeljava deluje brezhibno. Ob zamenjavi vaše vodovodne inštalacije, cena ne vključuje odvoza odsluženih elementov, saj za to poskrbimo brezplačno.

Strokovno izvedena vodovodna napeljava

Za vas izvajamo montaže bojlerjev in toplotnih črpalk za pripravo sanitarne vode, zamenjave vodovodnih elementov in hišnih vodomerov ter notranje vodovodne inštalacije manjših in večjih objektov. Pri delu upoštevamo vaše želje in vam svetujemo pri izbiri materialov. Ker cevi z dodanim azbestom ali svinčene cevi niso več dovoljene, ogrožajo pa tudi vaše zdravje, se odločite za kakovostne materiale s katerimi delamo v podjetju Hilman d.o.o. To so lahke in upogljive cevi, ki tudi do 50 let prenašajo visok tlak in temperaturne obremenitve, poleg tega pa jih je možno popolnoma reciklirati. Vodovodne inštalacije zahtevajo odtočno inštalacijo ter razvod mrzle in tople sanitarne vode, zato se gradnje ali adaptacije ne lotevajte sami. V podjetju Hilman d.o.o., vam bomo z veseljem svetovali od načrtovanja do vzdrževanja vaše napeljave.