Električne inštalacije

Varilni aparati različne vrste od mma, mig/mag in tig po ugodnih cenah

Varilni aparati so izjemno priljubljeno orodje za preoblikovanje kovin, saj se z varjenjem srečujemo na dnevni bazi, ne glede na to ali gre za varjenje v domači delavnici ali v profesionalnem podjetju. Varjenje je spajanje dveh ali več materialov v eno celoto, kjer ima zvarjeni element enake lastnosti kot prejšnji materiali, varimo pa lahko različne materiale, odvisno od naših želja ali potreb. Varilni aparati za točkovno varjenje se uporabljajo pri izjemno razširjenem postopku uporovnega varjenja, ki deluje po principu dveh bakrenih elektrod, ki stisneta varjenca. Glavni razlog, da se material segreje je veliki električni tok, posledica vsega pa kakovosten zvar, ki bo navdušil tako amaterje, kot tudi profesionalne varilce.

V podjetju Pretent d. o. o. se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato nudimo varilne aparate različnih vrst, priznanih blagovnih znamk, ki zagotavljajo izjemno kakovost. Verjamemo, da boste z našimi varilnimi aparati dosegli rezultate, ki si jih želite, ne glede na to ali boste varilne aparate uporabljali v domači delavnici ali za redno delo v podjetju. V kolikor imate glede varilnih aparatov kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali in vam predstavili prednosti različnih aparatov za varjenje, da bo vaša izbira lažja.

Različne vrste varilnih aparatovVarilni aparati za obdelovanje kovin od jekla do barvnih kovin

V našem podjetju imamo pestro izbiro različnih orodij za preoblikovanje kovin, med katerimi so najbolj prodajani varilni aparati, s pomočjo katerih na hiter, enostaven in kakovosten način zvarimo več elementov v celoto, ki je lahko končen izdelek ali pol izdelek primeren za nadaljnjo uporabo. Z našimi varilnimi aparati, ki jih odlikuje izjemna kakovost, boste lahko obdelovali različne vrste kovin, odvisno od tega, s kakšnim delom se ukvarjate, varilni aparati pa lahko obdelujejo vse vrste kovin kot so jeklo, aluminij, inox in barvne kovine, nujna lastnost je le, da so kovine pred obdelavo čiste.

Varjenje ni zahteven proces, a vseeno potrebuje predhodna znanja in izkušnje, zato se naj procesa loti le nekdo, ki je že varil. Pomembno je, da se ob rokovanju z varilnimi aparati predhodno zaščitite s kakovostno obleko za varjenje in vizirjem, ki varuje vaše telo pred morebitnimi poškodbami, ki bi se lahko zgodile ob varjenju. V naši ponudbi lahko poleg različnih vrst varilnih aparatov najdete tudi kakovostne varilne pripomočke, ki bodo nepogrešljivi pri vašem delu, saj ga bodo naredili varnega in enostavnega. Obiščite našo spletno stran in si izberite varilni aparat, ki bo ustrezal vašemu delu.

Kakovostni varilni aparati

Varilni aparati različnih vrst po izjemno konkurenčnih cenah

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi vrstami varilnih aparatov, odvisno od tega, katere kovine želite obdelovati in kako kvalitetne zvare želite. MMA varilni aparati za obločno varjenje so vsestransko uporabni, primerni za spajanje različnih materialov, z njimi pa dosegamo tako zvare vrhunske kvalitete kot tudi manj kvalitetne zvare, priljubljeni pa so predvsem zato, ker jih lahko uporabljajo tudi manj izkušeni varilci. Z MMA varilni aparati poteka kar polovica vseh varjenj, aparati pa so enostavni tako za uporabo kot vzdrževanje, tako da imajo dolgo življenjsko dobo.

MIG-MAG varilni aparati so priljubljeni predvsem pri varilcih, ki želijo doseči visokokakovostne zvare, uporabljajo pa se tako v domačih delavnicah kot pri profesionalnem delu, odvisno od želja in potreb. Z MIG-MAG varilni aparati obdelujemo nelegirana in nizko legirana jekla ter neželezne kovine, pomembno je, da izberemo pravilen pulz, varimo pa z neoplaščeno elektrodo. TIG varilni aparati se uporabljajo za varjenje z netaljivo wolfranovo elektrodo v inertnem plinu argonu, omenjeni postopek, pa se je razvil po 2. svetovni vojni in do sedaj doživel izjemen napredek. TIG postopek ni primeren za začetnike, saj je rokovanje izjemno težko, varilec namreč v eni roki drži gorilnik v drugi pa dodajni material. Postopek nam zagotavlja izjemno estetki videz zvara in se uporablja pri obdelavi barvnih kovin in visoko legiranih jekel. Prepričani smo, da vas bodo omenjeni varilni aparati različnih vrst prepričali, ne glede na to, za katerega se boste odločili.

Varilni aparat AC/DC

Vse vrste varilnih aparatov v podjetju Pretent – kakovost in ugodna cena

Vsestranskost in splošna razširjenost varjenja v domačih delavnicah in profesionalnih podjetjih ima za posledico izjemno veliko uporabo različnih vrst varilnih aparatov, zato lahko brez težav trdimo, da so varilni aparati eden najbolj prodajanih produktov v naši spletni prodajalni. Nudimo vam različne vrste varilnih aparatov, katere odlikuje kakovost, saj so vsi aparati priznanih blagovnih znamk, obenem pa se trudimo, da je cena ugodna v razmerju s kakovostjo, ki jo nudimo.

Prepričani smo, da vas bodo varilni aparati različnih vrst prepričani, obenem pa boste nad njimi navdušeni, prav tako kot nad zvari. Veliko informacij lahko najdete na naši spletni strani, v kolikor pa vas zanima kaj specifičnega, nas lahko kontaktirate po telefonu ali emailu in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam pomagali pri izbiri, če boste želeli. Podjetje Pretent zagotavlja kakovostne varilne aparate in verjamemo, da boste tudi vi našli tistega, ki ga potrebujete.

, , , ,