Električne inštalacije

Kakovostna zunanja svetila za vrt, teraso ali balkon

Svetila, zunanja in notranja, imajo poleg svoje uporabne funkcije tudi estetsko vlogo, saj lahko z njimi vsakemu prostoru dodamo piko na i. Ko izbiramo svetila, se velikokrat maksimalno posvetimo izbiri svetil za notranje prostore in nekoliko pozabimo na zunanja vrtna svetila. Vrtna talna svetilka, vrtna solarna svetilka ali vrtna stoječa svetilka prijetno osvetlijo dvorišče, vrt ali teraso in pričarajo magičen ambient, v katerem uživamo ob večerih. Ste vedeli, da so vrtna svetila zunanja popestritev, ki je lahko tudi zelo originalna? Obstaja mnogo različnih variant zunanje osvetlitve in v pestri ponudbi zagotovo vsak najde nekaj, kar se sklada z njegovim domom in stilom. V priljubljeni spletni trgovini Vivre.si so na enem mestu zbrana vrtna usmerjevalna svetila po zadnji modi. Med njimi lahko najdete svetila različnih oblik, velikosti in stilov – od klasike do minimalizma in fantazijskih svetil, ob katerih bodo uživali še posebej najmlajši.

Zunanja vrtna svetila

 

Vrtna solarna svetilka – kdaj se odločiti zanjo?

Vrtna solarna svetilka je prava izbira, če nimate na voljo električne vtičnice. Solarna osvetlitev je odlična izbira tudi zaradi svoje varčnosti. Deluje namreč na sončno svetlobo, ki jo absorbira skozi dan in jo nato pretvori v električno energijo, s katero se napolni njena baterija. Vrtna solarna svetilka je primerna za vse zunanje površine, kot so vrt, balkon, pot ali terasa. Zmogljive solarne svetilke lahko zelo močno osvetlijo površino, obstajajo pa tudi take, ki so namenjene manj intenzivni, ambientalni osvetlitvi – nočna in ambientalna svetila. Take solarne svetilke bodo pričarale prekrasen ambient, če jih položite ob poti na svojem vrtu.

 

Vrtna talna svetilka ali vrtna stoječa svetilka – bogata izbira

V spletni trgovini Vivre ponujajo izvrstna zunanja svetila za vrt, balkon, letno kuhinjo, prostor okrog žara … Njihova zunanja vrtna svetila bodo popestrila sleherni trenutek na prostem in vaš vrt ali balkon spremenila v kraj, kjer boste še raje preživljali čas. Vrtna svetila so prav posebna dekoracija, ki bo vašemu domu vdihnila svežo energijo, sofisticiranost in sodobnost. Na voljo so zunanja vrtna svetila, ki jih lahko vgradimo, pritrdimo na zid, položimo na poljubno mesto na tleh ali jih preprosto zapičimo v prst. Izbirate lahko tako med stoječimi kot talnimi vrtnimi svetili. V spletni trgovini Vivre imajo tudi podvodna svetila za osvetlitev ribnika ali druge vodne dekoracije. Vsi njihovi izdelki so visokokakovostni in skrbno izbrani. V svojo ponudbo vključujejo izdelke, ki so originalno oblikovani in se odlično podajo različnim stilom in okusom. Ob pregledu njihove bogato založene spletne trgovine vsakdo dobi navdih za opremljanje svojega stanovanja ali vrtnih površin.

 

Zunanja vrtna svetila vseh barv, velikosti in s posebnimi funkcijami

Zunanja svetila

So svetila zunanja popestritev in nič več kot to? Odgovor je ne, saj lahko izbiramo med svetili z dodanimi funkcijami. Ena takih je vrtna zunanja svetilka proti komarjem, ki jo obesimo na vrt, kjer bo odgnala nadležne komarje. Ta svetilka ne vsebuje strupov, saj je popolnoma organska. Priljubljena je tudi svetilka s senzorjem gibanja, ki se vklopi, kadar gremo mimo in nam tako osvetli pot ali vhod v hišo. Svetila – zunanja s senzorjem gibanja nam omogočijo, da zvečer npr. lažje najdemo ključe. Pomembna so tudi zaradi varnosti, saj nam osvetijo stopnice in odganjajo morebitne nepridiprave. Ko nam kdo pozvoni, lažje vidimo, kdo je pred vrati. V spletni trgovini Vivre.si so na voljo zunanja vrtna svetila različnih barv. Svetila so lahko oblikovana klasično, moderno ali domišljijsko, npr. v obliki metulja, plamena, žabice, čebelice, pava … Zelo priljubljena izbira so LED trakovi s sijalkami v različnih barvah, ki jih lahko ovijemo npr. okrog drevesa in pričaramo zares pravljičen ambient. Če iščete zunanja vrtna svetila po zadnjih trendih, ki so odlične kakovosti in po ugodni ceni, si oglejte njihovo pestro ponudbo, ki vas ne bo razočarala.

, , , ,